Trabzonsporlu oyuncu geri dönüyor

Sezon başında Trabzonspor'dan Balıkesirspor'a kiralanan kaleci Zeki Ayvaz Ege kulübü ile yollarını ayırdı.Büyük umutlarla alınan, ancak ligde Akhisar Belediyespor, kupada ise Balçova Yaşamspor maçlarında forma giyebilen Zeki, Hırvat kaleci Vukoviç'in de g

Trabzonsporlu oyuncu geri dönüyor

Sezon başında Trabzonspor'dan Balıkesirspor'a kiralanan kaleci Zeki Ayvaz Ege kulübü ile yollarını ayırdı.

Büyük umutlarla alınan, ancak ligde Akhisar Belediyespor, kupada ise Balçova Yaşamspor maçlarında forma giyebilen Zeki, Hırvat kaleci Vukoviç'in de gelişi ile üçüncü kaleci konumuna düştü.

Balıkesirspor'un sitesinden yapılan açıklamada, 'Kulubümüzün sezon başında Trabzonspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Zeki Ayvaz ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında yollar ayrıldı. Yönetim Kurulu olarak Zeki'ye bugüne kadar Balıkesirspor kulübüne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler