Trabzonsporlu kadınlar taarruzda!

Trabzonspor Kadın Taraftarlar Derneği Genel Başkanı Zümrüt Turgay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kadınlar ve 16 yaş altı çocukların Spor Toto Süper Lig'deki maçları ücretsiz izlemeleriyle ilgili kararın çıktığını hatırlatarak, bu kararın Avni Aker'

Trabzonsporlu kadınlar taarruzda!

Trabzonspor Kadın Taraftarlar Derneği Genel Başkanı Zümrüt Turgay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kadınlar ve 16 yaş altı çocukların Spor Toto Süper Lig'deki maçları ücretsiz izlemeleriyle ilgili kararın çıktığını hatırlatarak, bu kararın Avni Aker'de 14 Ekim Cuma günü saat 20:00'da Ankaragücü ile oynanacak olan maçta başlanacağını ifade etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde (TGC) basın toplantısı düzenleyen Turgay, yaptığı açıklamada, "Bu kararın Avni Aker Stadyumu'nda uygulanmasına Trabzonspor'un 14 Ekim Cuma günü saat 20:00'da Ankaragücü ile oynayacağı müsabaka ile başlanacak. Trabzonspor Kulübü'nün tahsis ettiği tribüne girebilmek için kadın taraftarlarımız biletlerini, nüfus cüzdanı fotokopisi ile güvenlik bariyeri öncesinde biletix gişelerinden temin edebileceklerdir" dedi.

Turgay, gişenin üstünde TFF Kadın Ve Çocuk Gişesi yazılı tasarım yerleştirilmiş olacağını da belirterek, "Kadın taraftarlarımız ve 16 yaş altı çocuklarımız kendilerine ayrılan turnikelerden TC Kimlik belgeleriyle ve biletleriyle stadyuma girebileceklerdir" diye konuştu.

Zümrüt Turgay, Cuma günü oynanacak olan Trabzonspor-Ankaragücü maçına herkesi davet ettiklerini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler