Trabzonsporlu futbolcularla taraftar kapıştı(!)

Turkish Airlines, Türkiye’yi bu yıl UEFA Avrupa Ligi’nde başarı ile temsil eden, grubundan lider çıkarak tüm dikkatleri üzerine çeken  Trabzonspor’un  Juventus ile oynayacağı maça takımla birlikte iki Trabzonspor taraftarını götürecek.Trabzonspor taraftar

Trabzonsporlu futbolcularla taraftar kapıştı(!)

Turkish Airlines, Türkiye’yi bu yıl UEFA Avrupa Ligi’nde başarı ile temsil eden, grubundan lider çıkarak tüm dikkatleri üzerine çeken  Trabzonspor’un  Juventus ile oynayacağı maça takımla birlikte iki Trabzonspor taraftarını götürecek.

Trabzonspor taraftarı içinbugün( 05.02.2014)  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen  futbol video oyunu turnuvasını kazanacak iki Trabzonspor taraftarı Torino’ya, Juventus-Trabzonspor maçına gidecek.

 Bu etkinlik ile Trabzonspor taraftarları, futbolcularla tanışma fırsatı yakalarken hayatları boyunca unutamayacakları deneyimler elde ettiler.

 Takımla birlikte aynı uçakta seyahat edecek, aynı otelde kalacak ve Juventus Arena’da Juventus-Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi maçını izleme fırsatına sahip olacaklar.

 THY’nin organizasyonunda müracaat eden ilk 28 kişi bugün  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılacak oyun turnuvasına futbolcularla karşı karşıya geldiler.

Alp Çağatay Yenilmez, Ahmet Gökhan,  Gökhan Birincioğlu, Mehmet yıldırım, Koray kop M.Enes Çakır, Furkan Baki,  Hasan Vardaroğlu, Y.Selim Karakaş, M.Merter Yanık, H.Kadir Birinci, Murat Atasoy, Osman Şişko, Mehmet Emre Özel, Yücel Kum, Cihan Arslan  futbolcular; Yusuf Erdoğan, Caner Osman Paşa, Emre Güral, ve Adrian'la video oyunu oynadılar.

Yarışmanın kazananları 1. Furkan Baki olurken 2. ise Ahmet Gökhan oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler