Trabzonsporlu futbolcudan Napoli yorumu

UEFA Avrupa Ligi'nde, İtalya’nın Napoli ile yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak olan Trabzonspor’da, teknik direktör Ersun Yanal, maç öncesi Soner Aydoğdu ile birlikte basın toplantısı düzenledi."ELENME NİYETİMİZ YOK"Basın toplantısında ilk söz

Trabzonsporlu futbolcudan Napoli yorumu

UEFA Avrupa Ligi'nde, İtalya’nın Napoli ile yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak olan Trabzonspor’da, teknik direktör Ersun Yanal, maç öncesi Soner Aydoğdu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

"ELENME NİYETİMİZ YOK"
Basın toplantısında ilk sözü takımın orta saha oyuncusu Soner Aydoğou aldı. Soner, “Yarın akşam zorlu bir maça çıkacağız. Bütün ekip olarak farkındayız. Geçen sene bu turda elenmiştik. Bu sene öyle bir niyetimiz yok. Bu sene sahamızda elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor’un her oyuncusu değerlidir ve her zaman her maça kendini hazır tutar. Bizde hazırız ve rakibimiz karşısında iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor