"Trabzonspor'la görüşüyoruz!"

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Murat Yolbulan, genç sol bek İshak Doğan için Galatasaray ve Trabzonspor'la görüştüklerini söyledi.Yolbulan, "Prensibimiz İshak'ın önünü açmak, ilerlemesine yardımcı olmak. Bilindiği gibi Türkiye'de sol bek çok yetişmiyor

"Trabzonspor'la görüşüyoruz!"

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Murat Yolbulan, genç sol bek İshak Doğan için Galatasaray ve Trabzonspor'la görüştüklerini söyledi.

Yolbulan, "Prensibimiz İshak'ın önünü açmak, ilerlemesine yardımcı olmak. Bilindiği gibi Türkiye'de sol bek çok yetişmiyor. Bu yüzden İshak değerli bir oyuncu, bu sezon üç kulvarda yer alacak olmamız nedeniyle bizim için de değerli. Ama bizi tatmin edecek teklifi kabul ederiz. Futbolcu takasını düşünmüyoruz. Rakam olarak beklentimiz var. Galatasaray ve Trabzonspor İshak'ın transferini talep ettiklerini söylüyorlar. Bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Sonuç olarak bizim acil hareket ettiğimiz bir durum yok" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler