Trabzonspor'la anılan isimde yeni gelişme

Transfer döneminin yaklaşmasıyla transfer iddiaları artmaya başladı. Bu noktada son günlerde Beşiktaş'ta forma giyen Motta'nın Trabzonspor'a geleceği öne sürülmüştü. Trabzonsporlu yetkililerden konuyla ilgili açıklama gelmezken Motta'yla ilgili sıcak bir

Trabzonspor'la anılan isimde yeni gelişme
Transfer döneminin yaklaşmasıyla transfer iddiaları artmaya başladı. Bu noktada son günlerde Beşiktaş'ta forma giyen Motta'nın Trabzonspor'a geleceği öne sürülmüştü. Trabzonsporlu yetkililerden konuyla ilgili açıklama gelmezken Motta'yla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaşlı sol bek Roman Motta transferinde önemli yol aldığı öğrenildi. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş'ın izniyle geçen cuma günü Antalya'da Motta ile karşılıklı görüştüklerini kaydetti. Motta ile anlaştıklarını vurgulayan Gencer, futbolcunun "Beşiktaş'tan ayrılırsam Antalyaspor'da oynamak istiyorum" dediğini belirtti.
 
'BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTIK'
 
Beşiktaş Kulübü ile de karşılıklı anlaştıklarını ifade eden Gencer, "Ramon Motta ile Antalya'da görüştük. Beşiktaş ile anlaştık. Motta ve menajeriyle sözleşmenin detaylarını konuşuyoruz. Motta ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamak istiyoruz. Menajerleri aracılığıyla yazışmalarımız devam ediyor, problem çıkmazsa anlaşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler