Trabzonspor'la adı geçen Kweuke konuştu!

"Büyük takımda kim oynamak istemez"

Trabzonspor'la adı geçen Kweuke konuştu!
Adı Trabzonspor'la sıkça anılmaya başlayan Çaykur Rizespor’un forveti Leonard Kweuke, büyük takımda herkesin oynamak isteyeceğini söyledi.

İşte bu sezon 7 maçta 4 golü bulunan Kamerunlu yıldızın açıklamaları: 

“Yaşadığım sakatlık sonrasında hem kulüp başkanımız Metin Kalkavan hem de teknik direktörümüz Hikmet Karaman, her zaman bana destek verdi. Hazırlanan özel çalışma programı ve kişisel antrenör eşliğinde çok sıkı idmanlar yaparak geri dönmeyi başardım. Hâlâ da yüzde 100 hazır olduğumu düşünmüyorum. Eski formuma en kısa zamanda kavuşmak adına normal idmanların dışında da ekstra çalışmalar yapıyorum.”

‘Hocamla aramız...’

“Hocamız Karaman’la çok iyi bir ilişkimiz var. Geçen sezonki penaltı olayında yaşadığımız şey, küçük bir sorundu. Çünkü Hikmet Karaman benim için baba gibidir. Şu an tek düşüncem, takımıma sahada elimden geldiğince en iyi katkıyı yapmak. Sözleşme konusunda menacerim, kulübümle görüşmelerine devam ediyor. Elbette geleceğim adına en iyi kararı vermek ve mutlu olmaya devam etmek istiyorum. Büyük takımların beni istemesi güzel bir şey. Sonuçta her futbolcunun hayali, büyük takımlarda oynamaktır. Ancak şu da bir gerçek ki, Rize’yi ve Rizespor’u seviyorum.”

‘O, gerçek bir efsane’

“Son dönemde attığım goller bana büyük moral verdi. Sonuçta gol atmak, bir forvete inanılmaz güven aşılar ve performansını artırır. Türkiye Ligi gerçekten çok güçlü olmasının yanı sıra teknik bir lig. Rekabet üst seviyede olduğu için de herkes birbirini yenebiliyor. Türkiye’de çok iyi savunma oyuncuları var. Ancak beni en çok zorlayan isimler, Kasımpaşa’dan Titi, Beşiktaş’tan Rhodolfo, Çin’e giden eski Beşiktaşlı Ersan Gülüm ve Karabükspor’dan Dany. Forvet olarak ise en beğendiğim isim Antalyaspor’dan Samuel Eto’o. Gerçek bir golcü ve efsane.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler