Trabzonspor'de hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, kendi saha ve taraftarı önünde konuk edeceği Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında 3 puan alıp kötü gidişe dur demek bozmak istiyor. Spor Toto Süper Ligin 4.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda

Trabzonspor'de hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, kendi saha ve taraftarı önünde konuk edeceği Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında 3 puan alıp kötü gidişe dur demek bozmak istiyor.

Spor Toto Süper Ligin 4.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Kardemir Karabükspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, ligde yaşadığı sıkıntılı günleri rakibi karşısında alacağı galibiyetle son vermek istiyor. İlk 3.hafta da Manisaspor ile 1-1, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Bordo-mavililer son olarak deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak 7 puan kaybetti ve 2 puan ile 16 sırada yer alarak tarihinin en kötü dönemlerinden birini daha yaşamak zorunda kaldı.

Yeni kurulan geniş kadronun getirmiş olduğu sıkıntıları yaşayan Karadeniz ekibi Şampiyonlar Ligi ve Lig maçlarının yoğunluğunun vermiş olduğu sıkıntıların yanı sıra yaşanan beklenmedik sakatlıklarla da uğraşıyor. Elinde geniş bir kadro bulunmasına rağmen, beklenmedik sakatlıkların yaşanması ve büyük beklentiler içinde olduğu oyuncuların henüz isteneni verememesi teknik direktör Şenol Güneş'i büyük bir sıkıntının içine sokarken, Karabükspor maçında elde edilecek galibiyetin, takıma moral olmasını istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor maçının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Lille maçının öncesine gelmesi dolaysıyla da büyük bir önem veriyor. Elde edilecek galibiyet ile Lille maçına moralli çıkmak isteyen Karadeniz ekibinde Güneş, oyuncularıyla sürekli toplantılar yaparak takımını kafa olarak rahatlatmaya çalıştı.

Oyuncularına sıkıntılı günler geçirdikleri anlatan Güneş, el birliği ile yaşanan sorunların üstesinde geleceklerini belirtti. Geniş bir kadroya sahip olduklarını her oyuncunun forma giyebileceğini ifade eden deneyimli teknik adam herkesin hazır olması gerektiğini belirterek, artık hata istemediğini belirtti.

FIRTINA GENÇLİK GRUBU'NDAN BORDO-MAVİLİ OYUNCULARA TAM DESTEK

Bu arada Trabzonspor'un taraftar grubu olan Fırtına Gençlik Grubu Başkanı Serkan Kalkan, son ana kadar takımlarını destekleyeceklerini belirterek, "Takım olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Geniş bir kadroya sahip olmanın vermiş olduğu uyum sorununu yaşıyoruz. Artık biz bile sahaya hangi oyuncuların çıkacağını tahmin etmekte zorlanıyoruz. Kaliteli bir ekibimiz var ama zamana da ihtiyacı var. O yüzden takımımızın kazanması için saha da destek anlamında ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Çünkü takımın kaybetme lüksü ve kredisi yok artık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor