Trabzonspor'dan yerli bombalar!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor iki genç futbolcuyla anlaşmaya vardı.Bordo mavili ekibin Karabükspor'da forma giyen İshak Doğan ve daha önce anlaşma sağlanan ancak beklmeye alınan Antalyaspor'un kaptanı Musa Nizam ile anlaşmaya

Trabzonspor'dan yerli bombalar!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor iki genç futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Bordo mavili ekibin Karabükspor'da forma giyen İshak Doğan ve daha önce anlaşma sağlanan ancak beklmeye alınan Antalyaspor'un kaptanı Musa Nizam ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

İki futbolcunun Trabzon'da yapılacak olan kampa katılacağı belirtildi. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da onayladığı iki futbolcunun transferi için resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan İngiliz takımı Watford'da ter döken Cezayirli  Belkalem ile her konuda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Sol bekte görev yapan futbolcunun bir kaç gün içerisinde kampa katılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor