Trabzonspor'dan Vali'ye...!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, beraberinde Asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.Başkan Şener ve yöneticilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Kızılcık, Trabzonspor'un

Trabzonspor'dan Vali'ye...!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, beraberinde Asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Şener ve yöneticilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Kızılcık, Trabzonspor'un Avrupa'daki başarısından ötürü yöneticileri tebrik etti.

Şampiyonlar liginin önemli olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, Trabzonspor'un tüm Türkiye ve Trabzon ilini güzel şekilde temsil ettiğinin altını çizdi.

Başkan Şener burada Vali Kızılcık'a Akyazı stadı konusu ve sportif konulardan bahsederken Vali Recep Kızılcık, "Her zamanki gibi Trabzonspor'un yanındayız. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Akyazı projesi bitecektir. Kentin en önemlisi olan Trabzonspor için bizde elimizden geleni yaparız" ifadelerini kullandı.

sadr_recep2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler