Trabzonspor'dan UEFA'ya şaşırtan kadro!

UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterecek olan Trabzonspor, UEFA'ya verdiği oyuncu listesini açıkladı. Kadroda yeni transferler Oscar Cardozo, Belkalem, Medjani, Deniz Yılmaz, İshak Doğan, Musa Nizam ve Sefa Yılmaz gibi isimler yer buldu.Ayrıca Arjantinli Gusta

Trabzonspor'dan UEFA'ya şaşırtan kadro!

UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterecek olan Trabzonspor, UEFA'ya verdiği oyuncu listesini açıkladı. 

Kadroda yeni transferler Oscar Cardozo, Belkalem, Medjani, Deniz Yılmaz, İshak Doğan, Musa Nizam ve Sefa Yılmaz gibi isimler yer buldu.

Ayrıca Arjantinli Gustavo Colman ve Sol Bamba gibi oyuncular listede gösterilmediler. Yeni transfer Kevin Constant'ın  ve sakatlığı bulunan Özer Hurmacı'nın listede yer almaması dikkat çekti. İshak Doğan transferinde kullanılacağı açıklanan Soner Aydoğdu da listede yer aldı.

İşte listedeki oyuncular:

Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Hasan Batuhan Artarslan, Fatih Öztürk, Bosingwa, Malouda, Cardozo, Belkalem, Medjani, Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Soner Aydoğdu, Caner Osmanpaşa, İshak Doğan, Musa Nizam, Fatih Atik, Aykut Demir, Salih Dursun, Mustafa Akbaş, Sefa Yılmaz, İbrahim Demir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor