Trabzonspor'dan UEFA açıklaması! "SORUN YOK"

UEFA'nın bugün verdiği kararlara yönelik Trabzonspor'dan açıklama geldi. Şike davasıyla ilgili müfettiş atandığının belirtildiği yazıda Trabzonspor açısından herhangi bir sıkıntı olmadığı dile getirildi.İşte o açıklama;UEFA'dan kulübümüze gelen yazılara g

Trabzonspor'dan UEFA açıklaması! "SORUN YOK"

UEFA'nın bugün verdiği kararlara yönelik Trabzonspor'dan açıklama geldi. Şike davasıyla ilgili müfettiş atandığının belirtildiği yazıda Trabzonspor açısından herhangi bir sıkıntı olmadığı dile getirildi.

İşte o açıklama;

UEFA'dan kulübümüze gelen yazılara göre; Fenerbahçe Kulübü’nün şike eylemlerinin, Türkiye’de cezalandırılmaması nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptığımız şikâyetle ilgili olarak rapor hazırlayıp sunması için, dosyaya disiplin müfettişi atanmıştır.

Fenerbahçe Kulübü’nün Trabzonspor hakkında yaptığı şikayet nedeniyle de, aynı disiplin müfettişi rapor hazırlamakla görevlendirilmiştir.

Kulübümüzün 2014 – 2015 Avrupa Ligi müsabakalarına katılmasında bir sakınca görülmemiştir.

Konu ile ilgili olarak ayrıntılı açıklama Hukuk Kurulumuz ile İsviçre’deki Hukuk Bürosu’nun istişaresinden sonra yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler