Trabzonspor'dan TFF'ye başvuru

Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan Trabzonspor kulübü, ikinci bir adım daha attı.Bordo-mavili kulüp hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Medical Park Antalya

Trabzonspor'dan TFF'ye başvuru

Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan Trabzonspor kulübü, ikinci bir adım daha attı.

Bordo-mavili kulüp hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçına, madenci baretiyle çıkmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru da bulundu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, TFF’ye maça madenci baretiyle çıkmak için başvuru da bulunduklarını belirterek, "Bu davranışı madencilere duyduğumuz saygıdan dolayı yapmak istiyoruz. Bu vahim olay bütün Türkiye’nin yüreğini burkmuştur. Türkiye Futbol Federasyonu'da bu talebimize olumlu cevap verecektir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler