Trabzonspor'dan teşekkür

Trabzonspor'un talip olduğu ve ihaleyi kazandığı HES projesi kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sitede yayımlanan mesaj şu şekilde:Kulübümüzün sahip olduğu Bordo-Mavi Enerji Şirketinin Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi ihalesini almasıyla ilgil

Trabzonspor'dan teşekkür

Trabzonspor'un talip olduğu ve ihaleyi kazandığı HES projesi kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sitede yayımlanan mesaj şu şekilde:

Kulübümüzün sahip olduğu Bordo-Mavi Enerji Şirketinin Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi ihalesini almasıyla ilgili yaşanan süreçte büyük emeği geçen başta Bayındırlık ve İskan Bakanı Sayın Faruk Özak olmak üzere, desteklerinden dolayı milletvekillerimize, Trabzon merkez ve ilçe belediye başkanlarıyla belediye meclis üyelerine, il genel meclisi üyelerine, siyasi parti il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum örgütlerine, medya mensuplarımıza, olaya gönül veren taraftarlarımıza ve gecesini gündüzüne katarak konunun takipçisi olan İşadamı Sayın Tufan Aydoğan'a teşekkür eder, sonucun tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler