Trabzonspor'dan teklif aldım

Ümit Milli Takım'da da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Özer, performansıyla yerli ve yabancı çok sayıda takımın dikkatini çekiyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ve yurt dışında da İspanya'dan Sevilla ve Espanyol takımlarından transfer teklifleri aldığın

Trabzonspor'dan teklif aldım
Ümit Milli Takım'da da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Özer, performansıyla yerli ve yabancı çok sayıda takımın dikkatini çekiyor.

Trabzonspor, Fenerbahçe ve yurt dışında da İspanya'dan Sevilla ve Espanyol takımlarından transfer teklifleri aldığını anlatan Özer, kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlattı. Özer, ''22 yaşına girmek üzereyim. Şimdi olmasa da sezon sonunda gitmeyi düşünüyorum'' dedi.

Yabancı takımların transfer tekliflerine daha sıcak baktığını ifade eden Özer Hurmacı, ''Buradaki polemiklere katlanmaktansa yurt dışına gitmeyi tercih ederim. Futbolcuların Türkiye'de büyük takımlara transfer olmalarındaki amacı da yurt dışında futbol oynamaktır. Olursa ben direkt yurt dışında oynamak istiyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor