Trabzonspor'dan sürpriz ziyaret

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Rigobert Song ve Barış Memiş'le birlikte Karadenizspor Başkan Yardımcısı Yusuf Hayırlıoğlu bugün Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Geliştirme Merkezi Ailem Olsun Derneği'ni ziyaret ettiler.Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğ

Trabzonspor'dan sürpriz ziyaret

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Rigobert Song ve Barış Memiş'le birlikte Karadenizspor Başkan Yardımcısı Yusuf Hayırlıoğlu bugün Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Geliştirme Merkezi Ailem Olsun Derneği'ni ziyaret ettiler.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ziyarette yaptığı konuşmada Trabzonspor Kulübü olarak sosyal faaliyetlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, “Ailesiyle bir takım problem yaşayan genç kardeşlerimize belediyemiz ve girişimcilerin katkılarıyla Ailem Olsun Derneği kuruldu. Bu derneğin binasının yapımında birçok kişinin katkısı oldu. Bu genç kardeşlerimizin tekrar topluma kazandırılması, Trabzon ve Türk halkına faydalı hizmetler verebilmesi için Trabzonspor Kulübü'nün de önemli sorumluluğu vardır. Bu anlamda bir ziyarette bulunduk. Dernek çalışmalarının çok güzel bir şekilde yürütüldüğünü gördük. Eğer bu gençleri önemli mevkilerde görürsek mutluluğumuz artar” dedi.

 Song ve Barış daha sonra gençlere içerisinde lisanslı ürünlerimizin yer aldığı çeşitli hediye paketleriyle, Kocaelispor maç bileti verdiler. Oyuncularımız ayrıca gençlerle satranç oynayıp, beraber fotoğraf çektirdiler.

Dernekte çalışmalarını yürüten gençler ise ebruli sanatını kullanarak hazırladıkları Trabzonspor tablosunu Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'na hediye ettiler. Ziyaret sonrası toplu olarak basın mensuplarına fotoğraf verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler