"Biz Biriz Biz Trabzonuz"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Arsinspor ile, bu takımın cezasından dolayı Giresun Bulancak'ta karşılaşacak Trabzon Karadenizspor da Başkan Fikret Yavuz anlamlı konuştu. Trabzon Karadenizspor Başkanı Fikret Yavuz ;"Biz Trabzon futbolunun iyi yerlere gel

"Biz Biriz Biz Trabzonuz"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Arsinspor ile, bu takımın cezasından dolayı Giresun Bulancak'ta karşılaşacak Trabzon Karadenizspor da Başkan Fikret Yavuz anlamlı konuştu.

Trabzon Karadenizspor Başkanı Fikret Yavuz ;"Biz Trabzon futbolunun iyi yerlere gelmesi için uğraşan insanlarız.Bizim Arsinspor,Karadenizspor,Ofspor veya Sebatspor diye bir ayrım yapmamız sözkonusu değildir. Hepsi bizim takımımızdır. Orada oynayan oyuncuların hepsi Trabzonsporun alt yapısıdır.
Bizler elimizden geldiğince bu durumu, Trabzon futbolunun ve Trabzonsporun lehine sürdürmeye kararlıyız" dedi.


Bu hafta oynanacak maçta iki takımın da oyuncuları aynı amaca yönelik çalışacaklarını ifade eden Başkan Yavuz, "Maçın heyecanlı ve kaliteli geçecektir. Dışarıya karşı birlik ve beraberliğimizin bozulamayacağını dile getirip,biz biriz ve biz Trabzonluyuz kimse bunu unutmasın "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor