Trabzonspor'dan sert açıklama

Bazı yerel ve ulusal medya organlarında takımımızla birlikte Antalya kampında bulunan Burundili oyuncu Faty Papy'le ilgili çıkan haberler üzerine Trabzonspor kulübü sert bir açıklama yaptı.İşte o açıklama:"Seyahat biletleri kulübümüz tarafından 3 ay önce

Trabzonspor'dan sert açıklama

Bazı yerel ve ulusal medya organlarında takımımızla birlikte Antalya kampında bulunan Burundili oyuncu Faty Papy'le ilgili çıkan haberler üzerine Trabzonspor kulübü sert bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Seyahat biletleri kulübümüz tarafından 3 ay önce alınan oyuncunun ülkesinden gelirken parasızlıktan günlerce aç kaldığı ve bu nedenle de kampta 5 öğün yemek yediği yönündeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Zaten teknik heyetimizin hazırladığı antrenman, dinlenme ve yemek programına göre oyuncularımızın tamamı 3 ana, 1 ara öğün olmak üzere 4 öğün yemek yerlerken böylesi bir haberin kaleme alınmasını iyi niyetli bir yaklaşım olarak görmemiz mümkün değildir. Gerek kişiyi gerekse de vatandaşı olduğu ülkeyi rencide edici bu yöndeki haberleri ve yapanları kınıyor, medya mensuplarımızı günlük magazinsel yaklaşımlardan çok futbolun temel gerçekleriyle daha fazla ilgilenmeye davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor