Trabzonspor'dan sarı-siyah forma!

Trabzonspor'un 28 Haziran'da İstanbul'da yapılacak yeni sezon formalarının tanıtım töreni öncesi, formalarla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.Geçtiğimiz sezon 4. renk olarak griyi seçen Trabzonspor, bu sezon ise sarı ve siyahı seçti. Bordo - mavilil

Trabzonspor'dan sarı-siyah forma!

Trabzonspor'un 28 Haziran'da İstanbul'da yapılacak yeni sezon formalarının tanıtım töreni öncesi, formalarla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon 4. renk olarak griyi seçen Trabzonspor, bu sezon ise sarı ve siyahı seçti. Bordo - mavililerin yaptırdığı sarı renkteki formanın kollarında siyahlar bulunduğu belirtildi. Trabzonsporlu yöneticiler, "Sarı renk yaşadığımız başarıları simgeliyor. Siyah renk ise geçtiğimiz sezon ligde uğradığımız haksızlıklara karşı bir protesto" şeklinde konuşarak, formanın anlamlı bir mesajı olduğunu vurguladı.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise kısa süreli topla çalışma yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler