Trabzonspor'dan sakatlıklarla ilgili açıklama

Trabzonspor'dan sakatlıklarla açıklama açıklama geldi. Kulübün resmi sitesinden yayınlanan açıklama şöyle; Kulüp Doktorumuz Hakan Bozdoğan, sakatlığı bulunan oyuncularımız ile ilgili açıklama yaptı. Bozdoğan, “UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız Legia Warsza

Trabzonspor'dan sakatlıklarla ilgili açıklama
Trabzonspor'dan sakatlıklarla açıklama açıklama geldi.
 
Kulübün resmi sitesinden yayınlanan açıklama şöyle;
 
Kulüp Doktorumuz Hakan Bozdoğan, sakatlığı bulunan oyuncularımız ile ilgili açıklama yaptı.
 
Bozdoğan, “UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız Legia Warszawa maçında sakatlanan kaptanımız Onur Kıvrak 17 Ekim Cuma günü İstanbul’da sol ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ameliyatı olacak. Ameliyatı Prof. Dr. Freddie Fu yapacak.” dedi.
 
Bozdoğan, yine Legia Warszawa maçı sırasında sol elmacık kemiği kırılan Avraam Papadopoulos ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Kırık sonrası oyuncumuz ameliyat oldu ve Çarşamba günü özel bir maskeyle takımla birlikte çalışmalara başladı. Sporcumuz aynı bölgeden şikayetlerini dile getirmesi üzerine dün küçük bir operasyondan daha geçirildi. Papadopoulos 3 gün dinlendirildikten sonra yine özel bir maskeyle antrenmanlara başlayacak.”
 
Kevin Constant’ın durumuyla ilgili de açıklamada bulanan Bozdoğan, şöyle konuştu: “Constant’ın sol ayak bileği talus kemiğindeki ödem nedeniyle tedavisine ve salon çalışmalarına devam ediyoruz. 13 Ekim Pazartesi günü yapacağımız radyolojik kontrollerin ardından oyuncumuzun antrenmanlara başlamasıyla ilgili ile kararımızı vereceğiz”
 
Bozdoğan, 31 Ağustos tarihinde oynadığımız Kayseri Erciyesspor maçında sağ fibula distal uç kırığı tanısı konulan forvet oyuncumuz Deniz Yılmaz ile ilgili olarak, “Alçı sonrası atel ile takibi yapıldı. Pazartesi günü yapılacak radyolojik kontrollerin ardından spora dönüş çalışmalarıyla ilgili planlamamızı yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Genç oyuncumuz Yusuf Erdoğan’ın Perşembe günü akşamı yapılan antrenmanda sol kasık bölgesinde ağrı hissetmesi nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktığını belirten Bozdoğan, “Yusuf’a dün çekilen MR sonucunda kasığında minimal ödem tespit edildi. Oyuncumuz klinik durumuna bağlı olmak kaydıyla 3-5 gün koruma amaçlı salonda çalışacak” dedi.
 
Takımımızın Perşembe günü akşamı gerçekleştirilen antrenmanında savunma oyuncumuz Mustafa Akbaş’ın girdiği ikili mücadele sonucu sol ayağına darbe aldığını dile getiren Bozdoğan, “Oyuncumuzun dün sabah yapılan muayenesinde ayağındaki ağrının ve şişliğin artması sonucu radyolojik kontrolleri yapıldı. Kontroller sonucunda ayağında yumuşak doku ezilmesi saptandı. Mustafa 1-2 gün dinlendirilecek ve ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak” diye konuştu.
 
Bozdoğan, sağ ayak naviküler kemik ve metatars kemik iliği ödemi olan Mustafa Yumlu ile sol arka uyluk kas yaralanması ve sonrasında sol alt bacak kaslarında yaralanma meydana gelen Aykut Demir’in Çarşamba gününden itibaren spora özgü çalışmalara başladığını belirtti.
 
Kulüp Doktorumuz Hakan Bozdoğan, takımımızın Avusturya kampında sol ayak naviküler kemiğinde meydana gelen stres kırığı nedeniyle ameliyat olan Özer Hurmacı’nın kontrollü bir şekilde takımla çalışmalara başladığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler