Trabzonspor'dan Özgecan mesajı

Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi olayına bir tepki de Trabzonspor'dan geldi... Bordo mavili kulübün genel menajeri Serhat Altıncı, Trabzonspor camiası olarak büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: "Mersin'de insanın

Trabzonspor'dan Özgecan mesajı
Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi olayına bir tepki de Trabzonspor'dan geldi...
 
Bordo mavili kulübün genel menajeri Serhat Altıncı, Trabzonspor camiası olarak büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek şunları söyledi:
 
"Mersin'de insanın kanını donduracak bir yöntemle öldürülen Özgecan Aslan'a şahsım ve Trabzonspor camiası olarak en derin hislerimizle Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. Kadın cinayetlerinin son bulması, başka Özgecan'lara kıyılmaması, annelerin gözyaşlarının dinmesi en büyük duamız ve temennimizdir. Yüce Türk adaletinin en kısa sürede bu vahşilere gereken cezayı vereceklerine olan inancımız da tamdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor