Trabzonspor'dan kombine uyarısı!

Trabzonspor'dan kombine kartların kullanımı konusunda uyarı.Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Takımımızın Lille ile oynadığı Şampiyonlar Ligi müsabakası öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı deniz tarafı tribününe bazı seyirc

Trabzonspor'dan kombine uyarısı!

Trabzonspor'dan kombine kartların kullanımı konusunda uyarı.

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Takımımızın Lille ile oynadığı Şampiyonlar Ligi müsabakası öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı deniz tarafı tribününe bazı seyircilerin aynı kombine kartla birden fazla giriş yapmaya çalıştıkları güvenlik güçleri tarafından tespit edilmiştir.

Bu nedenle iki kez kullanılması mümkün olmayan kombine kartlar nedeniyle maç öncesi ilgili tribün turnikesinde ciddi sıkışıklık yaşanmıştır.

Oluşturulan sistem bir kartın bir müsabakada sadece bir kez kullanılmasına izin vermektedir. Bundan böyle benzer eylemlerde bulunacak izleyicilerin kombine kartları alınıp iptal edilecek ve ayrıca haklarında yasal işlem başlatılacaktır.

Taraftarlarımızı konuya gereken hassasiyeti göstermeye çağırıyor, aksi halde gerekli müdahalenin yapılacağını kamuoyuna duyuruyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor