Trabzonspor'dan Hıncal'a tepki

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçında liderlik koltuğunu koruyacaklarına inandığını ifade ederek, "Bu maça üç puan parolası ile çıkacağız. Ve bunu başaracağımıza inanıyorum. Büyük takımların kendi aralarında yaptığı maçlar her

Trabzonspor'dan Hıncal'a tepki
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçında liderlik koltuğunu koruyacaklarına inandığını ifade ederek, "Bu maça üç puan parolası ile çıkacağız. Ve bunu başaracağımıza inanıyorum. Büyük takımların kendi aralarında yaptığı maçlar her zaman zirveyi etkilese de, asla kimseyi zirveden koparmaz. Şu ana kadar Beşiktaş maçında hesaplamadığımız iki puan kaybettik. Ancak lig uzun bir maraton ve kayıplar olacaktır" dedi. Hacısalihoğlu, takımda istikrara büyük önem verdiklerini de vurgulayarak, "Başarı ve istikrar düşüncesine endeksli bir takımız. Zaten istikrarı düşünürseniz, başarı arkasından geliyor. Bu kadro üzerinde de istikrar sağlamak istiyoruz. Gelecek yıl bu kadroya sadece bir veya iki takviye yapmayı düşünüyoruz" dedi.

HACISALİHOĞLU'NDAN HINCAL ULUÇ'A CEVAP

Hacısalihoğlu, bugünkü köşe yazısında Trabzonspor'dan Katar kulübü Al Sadd kulübüne transferi gerçekleşmeyen Yattara hakkında bir yazı kaleme alan Hıncal Uluç'a da tepki gösterdi. Hacısalihoğlu, Yattara'nın transferinin tamamen Katar kulübünün söz verdiği şartları yerine getirmemesi sonucu gerçekleşmediğini belirterek, "Bunun ardında başka nedenler aramak tamamen kulübe zarar vermek amacı taşır. Trabzonspor'la ilgili hem duygusu, hem de bilgisi olmayan kişilerin bu konu hakkında yorum yapmalarını enteresan karşılıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor