Trabzonspor'dan hamsi partisi

Trabzonspor'un camiayı birleştirmek için düzenlediği hamsi partisine ilgi fazla. Trabzonspor'u düzenlediği hamsi partisinde 2 ton hamsi 9 kişi tarafından hazırlandı, 1 ton hamsi daha bekletiliyor.Marina'nın Trabzonspor'a verilmesi nedeniyle Bordo maviye b

Trabzonspor'dan hamsi partisi

Trabzonspor'un camiayı birleştirmek için düzenlediği hamsi partisine ilgi fazla.

 

Trabzonspor'u düzenlediği hamsi partisinde 2 ton hamsi 9 kişi tarafından hazırlandı, 1 ton hamsi daha bekletiliyor.

Marina'nın Trabzonspor'a verilmesi nedeniyle Bordo maviye boyanan bir koyun kurban kesildi.

 

Sadri Şener konuşma yapıyor..

 

"Göreve geldiğimizde beri camiamızı bir araya getirmek için Trabzonspor sesini ülke genelinde yükselmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sivas maçıyla başlayan hatalar zinciri ile birileri tarafından balans ayarı yapıldı. Bizi kimse engelleyemeyecektir. Gereken tavrı ve hassasiyeti göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımıza düşen centilmence ve fair paly sürdürmeleri gerekiyor. Geçmişte oyunlar oynandı bu fırsatları onlara daha vermeyeceğiz. Yönetim kurulumuz spor alanda değil ekonomik alanda da kalıcı kaynaklar için hamleler yaptı. HES projesini kazandık. Başta Bakanımızı Bordo mavi enerji kuran başkan yardımcısı Nejmettin Aytekin ve Nata şirketi sahibine Tufan Aydoğdu'na teşekkür ediyoruz. Sayım valimize  teşekkür ediyoruz"

 

Vali Nuri Okutan'a Trabzonspor'a yaptığı katkılardan dolayı bir plaket verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sivasspor maçıyla başlayan bir dizi hatalar ve uygulamaların rakiplerle aralarındaki puan farkının açılmasını engellediğini belirterek, ligin zirvesine birileri tarafından balans ayarı yapıldığını söyledi.

Bir süre önce Trabzonspor Kulübü'ne devredilen Yat Limanı'nda bugün öğle saatlerinde Trabzonspor Kulübü tarafından "Hamsi Günü" düzenlendi. Etkinliğe Kulüp Başkanı Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri, Vali Nuri Okutan, Rize Valisi Kasım Esen, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Hamsi Günü'ne katılan Bordo-avili taraftarlar, Yat Limanı'nın duvarına "Kazananı hakemlerin değil, takımların belirlediği adil bir lig istiyoruz" yazılı pankart asarken, Hamsi Günü'nde hakemhataları konuşuldu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, camianın değerlerini biraraya getirmek ve Trabzonspor'un sesinin daha güçlü çıkmasını sağlamak için çalıştıklarını hatırlattı. Bu doğrultuda camiayı biraraya getiren ve gelenekselleştirmeyi düşündükleri Hamsi Günü'ne büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Şener, "Son haftasına girdiğimiz sezonun ilk yarısında takımımız, başarılı bir performans göstermiştir ve uzun süre liderlik koltuğuna oturarak gücünü ispatlamıştır.
Ancak Sivasspor maçıyla başlayan bir dizi hatalar ve uygulamalar rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmasını engellemiş, adeta ligin zirvesine birileri tarafından balans ayarı yapılmıştır. Turkcell Süper Lig'de en çok puan toplayan 2 takımdan bir tanesiyiz. Trabzonspor'un bu çıkışını engellemeye yönelik girişimler bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Yönetim kurulu olarak bu konuda göstereceğimiz mücadeleden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu zorlu yolda camiamıza düşen
birlik ve bütünlüğümüzü bozmadan tek yumruk halinde kararlı duruşunu korumak olmalıdır. Sezon başında bize verdikleri destekle takımın başarılı olmasında önemli rol alan taraftarlarımıza düşen, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de centilmence, fair-play içinde tavırlarını sürdürmeleridir. Geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor'da çıkan tansiyonları bir fırsat bilerek, üzerimize oyunlar oynamaya çalışanlara artık bu fırsatı vermeyeceğimizden herkesin emin olmasını istiyorum" dedi.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir ise, taraftarlarla buluştukları için mutlu olduklarını belirterek, "Bugün hep bir aradayız. Trabzonspor camiasına iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Sahada da aynı şekilde bunu gösterip başarılı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

 

Yaşanan hakem hataları ve Trabzonspor üzerine oynanan oyunlarla ilgili olarak ise tecrübeli futbolcu, "Bizim işimiz saha içinde, saha dışındaki olaylarla ise yönetim kurulu ilgileniyor" açıklamasını yaptı.

Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song da, taraftarlarla birarada olmanın kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Bu tür organizasyonları sürekli hale getirmek gerekir. Bu sezon elde etmek istediğimiz hedefleri ve başarıları bu şekilde ulaşabiliriz" diye konuştu.

Son maçlarda aleyhlerine verilen hakem kararlarıyla ilgili olarak ise Song, "Aslında benim için çok karmaşık bir soru. Biz saha içinde takım olarak sürekli birbirine yardım eden oyunculardan kurulu bir takımız. Sahaya çıktığımız zaman da elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bunun sonucunda da ortaya koyduğumuz performansın karşılığını almak istiyoruz. Yeterki herhangi bir engel ile karşılaşmayalım" dedi.

Bursaspor maçında Sercan'ın ofsayttan attığı golle ilgili olarak ise Song, "Pozisyon gereği oyuncu benim arkamdaydı. Ofsayt olduğunu düşündüm ama bunda da tam emin değildim. Ben hakemin bayrağı kaldırdığını düşündüm, ama sonra bayrağın kalkmadığını gördüm. Rakibe yetişmek için de sarfettiğim efor buna yetmedi" ifadelerini kullandı.
"Hamsi yemek bahane, önemli olan kaynaşmak" diyen kaleci Tolga ise, "Trabzonspor camiası bugün hep birarada. Taraftarlarla güzel bir gün yaşadık. Saha dışındaki konular ise yönetimin konusu. Biz saha içindeki mücadelemize devam edeceğiz. Bizim için önemli olan teknik konular. Hak yeme olayları oluyor ama biz yine sahada elimizden geleni yapalım. Hakkımızı yesinler. Bu bir iki defa olur, 3.'sü olmaz. Bunu Trabzonspor'a kimse yapamaz. Trabzonspor camiası büyük bir camiadır" diye konuştu.

Takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak da Tolga, "Bizim basına konuşma yasağımız var. Ben hiçbir gazeteci ile konuşmadım, benim ayrılacağım şeklinde çıkan haberler tamamen hayal ürünüdür. Burada çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Hamsi Günü'nde Bordo-mavili taraftarlar, futbolculara yoğun ilgi gösterirken, futbolcularla bol bol resim çektirdi ve onlardan imza aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler