Trabzonspor'dan gitti kendini buldu!

Trabzonspor'un geçen sezon transfer ettiği ve bir türlü verim alamayıp takımdan gönderdiği Batuhan Karadeniz Sivasspor'da kendini buldu. Sezon başında Sivasspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan, kırmızı-beyazlı ekipteki ilk sezonunda istikrarlı bir

Trabzonspor'dan gitti kendini buldu!
Trabzonspor'un geçen sezon transfer ettiği ve bir türlü verim alamayıp takımdan gönderdiği Batuhan Karadeniz Sivasspor'da kendini buldu.
 
Sezon başında Sivasspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan, kırmızı-beyazlı ekipteki ilk sezonunda istikrarlı bir grafik çizerek 31 lig, 8 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 39 maçta görev yaptı. 
 
Golcü oyuncu, bin 568 dakikası lig, 458 dakikası ise kupa maçlarında olmak üzere 2 bin 26 dakika sahada kaldı. 
 
Batuhan, geride kalan sezonda Sivasspor formasıyla 6'sı ligde, 4'ü kupa maçlarında 10 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 
 
Batuhan Sivasspor forması altında Trabzonspor'a da gol attı.
 
batuhan-001.jpg
-Beşiktaş ve Elazığspor'daki performansları
 
Batuhan Karadeniz, 2012-2013 sezonunda formasını giydiği Beşiktaş'ta 4'ü Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 15 maçta görev aldı. Uzun süre kadro dışı kalan Batuhan, rakip filelere bir gol atarak kötü bir sezon geçirdi. 
 
Önceki sezon ise Trabzonspor ile anlaşmaya varan ve 2 lig maçında görev yapan Batuhan, devre arasında Elazığspor'a kiralandı. Elazığspor formasıyla 11'i ligde biri kupada olmak üzere 12 maça çıkan Batuhan, 3'ü ligde 4 gole imza attı. 
 
Batuhan'ın, 31 Mayıs 2017'ye kadar Medicana Sivasspor ile sözleşmesi bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler