Trabzonspor'dan Gençler'e özel...

Bordo-Mavililer'de gol sorununu çözmek isteyen Hami Mandıralı, Gençlerbirliği karşısında oldukça ofansif bir kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor. Orta sahada Bourceanu’nun mücadele gücüne güvenen başarılı teknik adam, onun yanında Özer’e görev verecek. Kana

Trabzonspor'dan Gençler'e özel...
Bordo-Mavililer'de gol sorununu çözmek isteyen Hami Mandıralı, Gençlerbirliği karşısında oldukça ofansif bir kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor.
 
Orta sahada Bourceanu’nun mücadele gücüne güvenen başarılı teknik adam, onun yanında Özer’e görev verecek. Kanatlarda ise Olcan Adın ile Yusuf Erdoğan oynayacak. Daha önce bir forvet, bir de de ofansif orta saha oyuncusuyla sahaya çıkan Mandıralı, bu kez çift forvetle gol arayacak. Emre Güral ve Paulo Henrique birlikte görev yapacak. Hami hoca, takımı skor avantajını yakaladığında Henrique’yi orta sahanın önüne çekerek alışılmış sistemine dönmeyi planlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler