Trabzonspor'dan flaş başvuru

Trabzonspor kulübü, şike davasında cezaları onanmış sanıkların cezasının infaza geçirilmesi için mahkemeye bir dilekçe verdi.Trabzonspor Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;Tüm kamuoyunun bildiği üzere Şike Davasında İsta

Trabzonspor'dan flaş başvuru

Trabzonspor kulübü, şike davasında cezaları onanmış sanıkların cezasının infaza geçirilmesi için mahkemeye bir dilekçe verdi.

Trabzonspor Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Tüm kamuoyunun bildiği üzere Şike Davasında İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından, 17.01.2014 tarihinde, bazı sanıklar yönünden onanmış ve karar kesinleşmiştir.

Karar kesinleşmesine rağmen henüz infaz işlemlerine başlanmamıştır.

Haklarındaki hüküm kesinleşen bazı sanıklar, hukuka uygun olmayan sebepler ileri sürerek yeniden yargılama isteğinde bulunmuşlardır. Mezkûr sebeplerin büyük bir çoğunluğu zaten daha önce İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından reddedilmiştir.

Bu nedenlerle ekteki dilekçe İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesine sunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

TRABZONSPOR HUKUK KURULU

13. AĞIR CEZA MAHKEMESİNE SUNULAN DİLEKÇEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler