Trabzonspor'dan Fener'e Erkan cevabı!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Erkan Zengin transferine ilişkin açıklamalarına sert çıktı. Kartal, önceki günkü Kasımpaşa maçı sonrası, “Rakip takımın antrenörü, Erkan’ın ülkesine kadar gitmiştir” d

Trabzonspor'dan Fener'e Erkan cevabı!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Erkan Zengin transferine ilişkin açıklamalarına sert çıktı.
 
Kartal, önceki günkü Kasımpaşa maçı sonrası, “Rakip takımın antrenörü, Erkan’ın ülkesine kadar gitmiştir” diyerek ayağına kadar gidildiği iması yapmıştı.
 
Aslan ise “Yarası olanların gocunmasından başka bir şey değil. Kedi uzanamayacağı ciğere mundar der. Onlar alabilseydi gayet mantıklı ve makul olacaktı! Kendi başkanları milletin ayağına gitmedi mi? Kulübümüze fayda sağlayacaksa yasal olduğu sürece her şeyi yaparız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler