Trabzonspor'dan Elazığ çıkarması

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor  ilk hamlesini Elazığspor’da forma giyen Serdar Gürler için yaptı.Elazığspor’la her konuda anlaşan Trabzonspor, Serdar’la başlayan görüşmeleri Kamu Aydınlatma Platf

Trabzonspor'dan Elazığ çıkarması

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor  ilk hamlesini Elazığspor’da forma giyen Serdar Gürler için yaptı.

Elazığspor’la her konuda anlaşan Trabzonspor, Serdar’la başlayan görüşmeleri Kamu Aydınlatma Platformu’na da bildirmişti. Ancak görüşmelerin ardından bir türlü kesin anlaşma haberi gelmemesi Trabzonspor taraftarlarının akıllarında soru işaretleri oluşturdu.

Bunun üzerine Elazığspor yetkilileri ile iletişime geçen Haber61.net spor servisi transfer sürecinin neden uzadığını ortaya çıkardı. Edinilen bilgiye göre Elazığspor’la her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor’un Serdar Gürler’le maddi boyutta henüz anlaşamadı. Trabzonspor’un yaptığı teklifi az bulan genç futbolcunun alacağı yıllık ücreti arttırabilmek adına süreci uzattığı öğrenildi. Bordo mavili teknik ekibin bu futbolcuyu ısrarla istemesi üzerine pazarlıkların devam ettiği ve her an kesin anlaşmanın sağlanabileceği belirtildi.

DENİZ YILMAZ ATAĞI 2.sayfada

Trabzonspor Serdar Gürler’in yanı sıra Elazığspor’un golcüsü Deniz Yılmaz için de harekete geçtiği öğrenildi.

Yine Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Deniz’i kadrosuna katmak isteyen bordo mavili ekibin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu akşam Elazığsporlu yöneticilerle bir araya gelecek.  Transfer için yapılacak pazarlıkta Elazığspor cephesinin zorluk çıkarmayacağı dile getirilirken futbolcunun da Trabzonspor’u istemesi nedeniyle bu transferin bir iki gün içerisinde biteceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Haber: Haber61.net/Doğan Alayoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor