Trabzonspor'dan duyuru!

Trabzonspor kulübünden yayımlanan duyuru şu şekilde:Kulübümüzün son haftalarda hakemler tarafından uğratıldığı mağduriyet taraflı tarafsız tüm kesimlerce açıkça dile getirilirken, Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan değerlendirme bu konudaki en

Trabzonspor'dan duyuru!

Trabzonspor kulübünden yayımlanan duyuru şu şekilde:

Kulübümüzün son haftalarda hakemler tarafından uğratıldığı mağduriyet taraflı tarafsız tüm kesimlerce açıkça dile getirilirken, Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan değerlendirme bu konudaki endişelerimizi giderme yerine daha da attırmıştır

Federasyonun uzun süredir sessizliğini koruyan kulübümüzün yaptığı son çıkışı kamuoyunda spekülasyon yaratmaya yönelik bir çaba olarak yorumlaması, ülke futbolunun gelecekte yaşaması muhtemel sıkıntıları göstermesi açısından son derece önemli görülmelidir.

Futbol Federasyonu'nun ligdeki gidişattan kendini sorumlu hissetmemesi futbolun genel yapısıyla tamamen ters bir nitelik taşıdığı gibi, herkesin kendi hukukunu araması gibi bir sonucu da beraberinde getirecektir.

Böylesi bir yapıda adaletin nasıl sağlanacağının tüm duyarlı kesimlerce sorgulanması gereği federasyonun bu çıkışıyla kaçınılmaz bir zorunluluk halini almıştır.

Yaşadığımız son örnek kulübümüzün ne kadar haklı bir yaklaşım sergileyip, kamuoyunun dikkatini bu yöne çekmekteki haklılığının da ön önemli ispatıdır.

Futbol Federasyonu bugünkü sorumluluktan uzak yaklaşımı sergileyeceğine daha önce kendisine farklı kulüplerce de yöneltilen uyarıları dikkate alsa kuşkusuz bu aşamaya gelinmez, ülkede futbol daha pozitif bir anlayışla yoluna devam edebilirdi.

Trabzonspor Kulübü olarak bu gerçekleri bir kez daha kamuoyunun dikkatine sunuyor, kazananı hakemlerin değil, takımların belirlediği adil bir lig isteğimizi yineliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor