Trabzonspor'dan Bursa'ya tepki

 Trabzonspor Kulübü başkan yardımcısı Muammer Saka, Yusuf Şimşek, transferi ile ilgili olarak Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı eleştirdi.  Saka, Bursaspor Başkanı Yazıcı'nın Trabzonspor'dan fazla para koparmak istediğini söyledi. BURSASPOR HİÇ ETİK DAV

Trabzonspor'dan Bursa'ya tepki

 

Trabzonspor Kulübü başkan yardımcısı Muammer Saka, Yusuf Şimşek, transferi ile ilgili olarak Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı eleştirdi.

 

 

Saka, Bursaspor Başkanı Yazıcı'nın Trabzonspor'dan fazla para koparmak istediğini söyledi.

 

BURSASPOR HİÇ ETİK DAVRANMALI

 

Saka, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Yusuf transferinde yaptığını hiç etik bulmadığını belirterek, “Biz Yusuf ile her konuda anlaşmıştık. Transfer bitmek üzereyken Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı devreye girdi” dedi.

 

FAZLA PARA KOPARMAK İSTEDİLER

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yaptığının kendisine hiç yakıştıramadıklarını da kaydeden Saka, “başkan Yazıcı, Trabzonspor'dan fazla koparmak istedi,  fazla koparamayınca da Yusuf'u Beşiktaş'a verdi. Biz bırakın bir Yusuf'u 10 Yusuf dahi olsa almayız, çünkü karşımızdakiler etik davranmadılar “ diyerek tepkisini ortaya koydu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor