Trabzonspor'dan boykot kararı!

TFF Genel Kurulu'na saatler kala sürpriz bir kriz patlak verdi. Trabzonspor, hak ettikleri değeri görmedikleri gerekçesiyle Genel Kurul'u boykot etme kararı aldı.Sporx'in haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesinde Ankara'da sürpriz bi

Trabzonspor'dan boykot kararı!

TFF Genel Kurulu'na saatler kala sürpriz bir kriz patlak verdi. Trabzonspor, hak ettikleri değeri görmedikleri gerekçesiyle Genel Kurul'u boykot etme kararı aldı.

Sporx'in haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesinde Ankara'da sürpriz bir kriz patlak verdi. Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilecek Genel Kurul'a saatler kala, Trabzonspor Mehmet Ali Aydınlar yönetiminde yeterince temsil edilmedikleri gerekçesiyle boykot kararı aldı.

Genel Kurul için Ankara'ya gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve beraberindeki delegeler boykot kararı aldıklarını ve Genel Kurul'a katılmayacaklarını açıkladılar.

Başkan Şener, Mehmet Ali Aydınlar'a Trabzonspor'a TFF'de temsil konusunda hak ettiği değeri göstermediği, ayrıca daha önce verilen sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle cephe aldı. Şener, "Biz sayın Aydınlar'a genel kurul öncesinde üç kişiyi içeren bir liste verdik. Buradan iki ismi seçmesini istedik. Ama Aydınlar tarafından açıklanan yönetim kurulunda Trabzonspor'dan sadece bir kişi var. Kırklarelispor'dan da bir kişi var. Trabzonspor'un Türk futbolundaki yeri ve konumunun ne kadar büyük olduğu açık. Burada bize yanlış yapılmıştır. Önder Karaduman da bize danışmadan yönetime girmiştir. Daha önce de ifade ettim. Kendisini Trabzonspor Disiplin Kurulu'na sevk etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Bordo-Mavililer ayrıca bu akşam gerçekleşen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılmayarak, Genel Kurul'a ilgili bütün çalışmaları boykot etme kararı aldıklarını deklare ettiler.

Öte yandan Kulüpler Birliği'nin Sheraton Oteli'nde yapılan olağanüstü toplantısından, TFF Genel Kurulu'nda statü değişikliği ile ilgili yapılacak değişikliğe karşı önerge verme kararı çıktı. Kulüpler statü değişikliğinin bir sonraki Mali Genel Kurul'da yapılmasını isteyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler