Trabzonspor'dan bir hakem tepkisi daha!

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçe ile hafta sonu oynayacakları maçı yönetecek Bülent Yıldırım'ın, Trabzonspor'un şimdiye kadar yönettiği maçlarda iyi sınav vermediğini savundu. Aslan,  yaptığı açıklamada, bu sezo

Trabzonspor'dan bir hakem tepkisi daha!
Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçe ile hafta sonu oynayacakları maçı yönetecek Bülent Yıldırım'ın, Trabzonspor'un şimdiye kadar yönettiği maçlarda iyi sınav vermediğini savundu.
 
Aslan,  yaptığı açıklamada, bu sezon hakem yönetimlerine güvenmediklerini, çok sayıda hakem hataları ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti.
 
 Spor Toto Süper Lig'de 7 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını ve bu karşılaşmayı Bülent Yıldırım'ın yöneteceğine işaret eden Aslan, "Bülent hoca şimdiye kadar yönettiği maçlarımızda iyi sınav vermedi. Bize karşı tutumları daha sert, rakiplerimize karşı daha ılımlı" dedi.
 
Aslan, Bülent Yıldırım'ın bu karşılaşmada objektif ve ortada bir maç yöneteceğini umduklarını kaydederek, "Açıkçası karşılaşma ile ilgili en büyük korkumuz bu, hakem hataları. Umarım Bülent hoca bizi yanıltır iyi maç çıkartır. Bizde maç sonunda kendisini tebrik ederiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler