Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a tepki

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.Aslan, Beşiktaş ile F.Bahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasında siyah-beyazlı takım aleyhine önemli hatalar yapıldığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'

Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a tepki

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.

Aslan, Beşiktaş ile F.Bahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasında siyah-beyazlı takım aleyhine önemli hatalar yapıldığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'deki bir kulübün başkanı kalkıp bütün Türkiye'ye meydan okurcasına, 'benim kulübümün menfaatineyse, gerekirse hakem odasını basarım' (Aziz Yıldırım söylemişti) diyorsa, buna rağmen gerekli cezayı müeyyideyi de görmüyorsa, hâlâ futbol camiasında yer alıyor ve söz sahibiyse, o zaman konuşacak da bir şey kalmamıştır. Türk futbolunun başı sağolsun, Allah rahmet eylesin." 

Kazanmak istiyoruz 

Aslan, Lokeren maçından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini de belirterek, "Galibiyetle dönüp gruptan çıkmayı kesinleştirmek istiyoruz. Beraberlik de avantajlı olabilir, yenilgide de şansımız sürer ama bunları aklımızın ucundan geçirmiyoruz. Galip gelerek bu işi bitirmek istiyoruz. Yabancı oyuncularımızın Avrupa tecrübeleri yüksek. Onların katkısıyla bu sezon da Avrupa'da başarılarımızı devam ettireceğiz. Avrupa'da yabancı sınırlamasının olmaması bizim için avantaj" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor