Trabzonspor'dan ayrılış nedenini açıkladı

Brezilyalı teknik adam Sebastian Lazaroni Trabzonspor’dan ayrılmasıyla ilgili ilginç iddialarda bulundu. 1996-97 sezonunda Fenerbahçe ve 2006 yılında Trabzonspor’da görev yapan Lazaroni, Rus basınına yaptığı açıklamada, Türk futbolcu Fatih Tekke yüzünden

Trabzonspor'dan ayrılış nedenini açıkladı

Brezilyalı teknik adam Sebastian Lazaroni Trabzonspor’dan ayrılmasıyla ilgili ilginç iddialarda bulundu. 

1996-97 sezonunda Fenerbahçe ve 2006 yılında Trabzonspor’da görev yapan Lazaroni, Rus basınına yaptığı açıklamada, Türk futbolcu Fatih Tekke yüzünden Trabzonspor’dan ayrıldığını iddia etti. 

Rus muhabirin sorusu üzerine Lazaroni, “Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’i çok iyi hatırlıyorum. Özellikle Tekke’yi. Şansızlığım yüzünden Rusya ekibi Zenit takımı, Tekke’yi elimden aldı. O Trabzonspor’dan ayrılınca bu benim için bir nevi facia oldu. Tekke’nin yüzünden Trabzonspor yönetimiyle tartıştım. Bunun sonucunda görevime son verildi. Trabzonspor yönetimiyle sorunlarım özellikle Tekke ile başladı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler