"Trabzonspor'dan ayrıldığım için çok pişmanım"

Trabzonspor’un eski futbolcusu Yusuf Tokaç’tan yıllar sonra gelen itiraf ;‘ Trabzonspor’dan ayrıldığım için pişmanım kalıp mücadele etmek yerine takımdan ayrıldım bunun hala pişmanlığı duyuyorum’ dedi.1999- 2000 sezonunda Beşiktaş’tan büyük umutlarla tran

"Trabzonspor'dan ayrıldığım için çok pişmanım"

Trabzonspor’un eski futbolcusu Yusuf Tokaç’tan yıllar sonra gelen itiraf ;‘ Trabzonspor’dan ayrıldığım için pişmanım kalıp mücadele etmek yerine takımdan ayrıldım bunun hala pişmanlığı duyuyorum’ dedi.

1999- 2000 sezonunda Beşiktaş’tan büyük umutlarla transfer edilen ve şuan da Kayseri Erciyesspor’da Mehmet Özdilek’in yardımcılığını yapan Yusuf Tokaç  Trabzonspor’dan gitmek isteyip ayrıldığı için büyük pişmanlık yaşadığını söyledi.

Yusuf;  "Dönemin hocası Giray Bulak tarafından Kocaelispor maçında 90+2 de oyuna sokulmam ve ben çimlere basar basmaz maç bitmesi beni de bitirdi. Bu olay çok zoruma gitmişti maçtan sonra giray hocaya defalarca ayrılmak istediğimi söyledim.  Beni bırakmak istemedi çünkü takıma adapte olmuştum ama sabretmek yerine gitmek yolunu seçtim. Rizespor’a kiralık gittim Keşke kalıp mücadele etseydim  hala aklıma geldikçe pişmanlığını yaşarım" diye konuştu . 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor