Trabzonspor'dan ayrıldı imzayı attı

Trabzonspor Medical Park'tan ayrılan ABD'li oyun kurucunun yeni adresi Eskişehir oldu.Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, geçtiğimiz hafta takımdan ayrılan Chaz Williams'ın yerine Trabzonspor'dan ayrılan Jerome Randle ile anlaştı.Türkiye

Trabzonspor'dan ayrıldı imzayı attı
Trabzonspor Medical Park'tan ayrılan ABD'li oyun kurucunun yeni adresi Eskişehir oldu.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, geçtiğimiz hafta takımdan ayrılan Chaz Williams'ın yerine Trabzonspor'dan ayrılan Jerome Randle ile anlaştı.

Türkiye kariyerine 2010-11 sezonunda Aliağa Petkim'le başlayan Randle, İzmir'deki kariyerini kulübün ödeme güçlükleri sebebiyle sonlandırarak sezon başında Trabzon'un yolunu tutmuştu. Bu akşam kulübü ile ilk idmana çıkmaya hazırlanan 1.75 metre boyundaki oyun kurucu, 14.3 sayı, 3.3 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları tutturduğu takımı ile karşılıklı anlaşma yoluyla yollarını ayırmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler