Trabzonspor'dan Aydınlar'a!

Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Aydınlar'a, "İstanbul kulüplerinden oluşturduğu yeni yönetim kuruluyla İstanbul ve çevresinde bol şanslar diliyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz" diyerek imalı bir gön

Trabzonspor'dan Aydınlar'a!

Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Aydınlar'a, "İstanbul kulüplerinden oluşturduğu yeni yönetim kuruluyla İstanbul ve çevresinde bol şanslar diliyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz" diyerek imalı bir göndermede bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurul sürecinde başta Başkanımız Sayın Sadri Şener olmak üzere yönetim kurulumuz Türk futbolunda kaosun önlenmesi ve adil bir yönetim anlayışının getirilmesi adına Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığından yana tavır koyarak bu konudaki tercihini açıkça kamuoyuyla paylaşmıştır.

Ancak liste oluşum aşamasında kulübümüzden gelen 3 ismin 2'sinin asil, 1'inin yedek listede bulunması teklifi Aydınlar tarafından önceden taahhüt edilmesine rağmen dikkate alınmamış, sadece Önder Karaduman'a yönetim kurulu aday listesinde yer verilmiştir. Ancak Mehmet Ali Aydınlar basına yaptığı açıklamada, Sayın Önder Karaduman'ın Trabzonspor Kulübü'ne mensup delegeler tarafından aleyhinde çalışma yapılacağı gerekçesiyle listenin dışında bırakıldığını dile getirmiştir.

Kulüp olarak tavrımız genel kurula katılmama yönünde belirlenmişken böylesi bir iddianın gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Bizim tepkimiz Önder Karaduman'a değil, Mehmet Ali Aydınlar'ın tutumunadır. Sayın Karaduman, kulübümüzün tavrı nedeniyle kendisi listeden ayrılma yönünde bir duruş sergilemiştir.

Yola çıkarken her kulübe eşit uzaklıkta olacağının sözünü veren Aydınlar, maalesef daha liste oluşum aşamasında bu dengeleri göz ardı etmiş ve adaletsiz bir tavır sergilemiştir. Bu vesileyle kulübümüz tavrını net bir şekilde belirlemiş ve bunu kamuoyuyla paylaşmıştır. Aksi yönde bir yaklaşım bundan böyle bizim adımıza söz konusu değildir.

Önümüzdeki süreçte Mehmet Ali Aydınlar'a İstanbul kulüplerinden oluşturduğu yeni yönetim kuruluyla İstanbul ve çevresinde bol şanslar diliyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor