Trabzonspor'dan Algan'a ziyaret

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç bugün Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan'ı ziyaret ettiler. Başkan Sadri Şener burada yaptığı konuşmada, yarın görevini devredecek olan Alga

Trabzonspor'dan Algan'a ziyaret

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç bugün Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan'ı ziyaret ettiler.

Başkan Sadri Şener burada yaptığı konuşmada, yarın görevini devredecek olan Algan'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Algan bugüne kadar Trabzonspor'la birlikte büyüdüğünü ve elinden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirterek, “Herkesin bir emeklilik günü vardır. Benim de emeklilik günümün geldiğini düşündüğümden dolayı görevi devretmeyi uygun gördüm. Benden sonraki arkadaşların da bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden eminim” diye konuştu.

Öte yandan Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu bugün saat 14.00'de Trabzonspor Kulübünü ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor