Trabzonspor'dan açıklama

Trabzonspor Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat. Ali Sürmen Türkiye Futbol Federasyonu Tesisleri'nin kulübe devri konusunda bir açıklama yaptı. Belediyenin onayıyla tesislerin kullanımının resmen Trabzonspor'a geçtiğini vurgulayan Sürmen, şöyle konuştu: “Türkiy

Trabzonspor'dan açıklama

Trabzonspor Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat. Ali Sürmen Türkiye Futbol Federasyonu Tesisleri'nin kulübe devri konusunda bir açıklama yaptı.

Belediyenin onayıyla tesislerin kullanımının resmen Trabzonspor'a geçtiğini vurgulayan Sürmen, şöyle konuştu:

“Türkiye Futbol Federasyonuyla yapılan anlaşma gereği Trabzon'da bulunan ve kulübümüzün adını taşıyacak olan federasyon tesislerinin devri için gerekli olan belediye onayı alınan meclis kararı sonrasında Başkan Sayın Volkan Canalioğlu'nun imzasıyla resmiyet kazanmıştır. Bu nedenle başta Belediye Başkanımız Sayın Volkan Canalioğlu olmak üzere tüm meclis üyelerimize teşekkür eder, tesislerin Trabzon'umuza ve Trabzonspor'umuza hayırlı olmasını dileriz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor