Trabzonspor'daki 3 iyi haber ne?

Ligin ilk haftasında sahasında Ankaraspor'u 2-0, ikinci haftasında ise deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 yenerek 6 puan elde eden Bordo-mavililer, lige son 4 yılın en iyi başlangıcını yaptı. Son yıllarda aldığı sonuçlarla sıkıntılar yaşayan Karadeniz temsilci

Trabzonspor'daki 3 iyi haber ne?

Ligin ilk haftasında sahasında Ankaraspor'u 2-0, ikinci haftasında ise deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 yenerek 6 puan elde eden Bordo-mavililer, lige son 4 yılın en iyi başlangıcını yaptı.

Son yıllarda aldığı sonuçlarla sıkıntılar yaşayan Karadeniz temsilcisi, bu yıl yaptığı başlangıç ile de ligdeki hedefleri doğrultusunda umut verdi. Ankaragücü maçında sakatlık geçiren Yattara'nın Beşiktaş maçına yetişebileceğinin açıklanması camiada moralleri yükseltti.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Yattara'nın MR'ının çekildiğini hatırlatarak, ''Beşiktaş maçına doktorlarımız Yattara'yı yetiştirmeye çalışacak. Sakatlığının çok ciddi bir boyutta olmaması sevindirici'' dedi.

Alınan galibiyetlerin ardından Yattara'nın sakatlığının da ciddi olmaması haberiyle sevine Bordo-Mavili camiaya bir iyi haber de FİFA'dan geldi.. FİFA'ya yapılan başvurular ve Senegalli kalecinin Trabzonspor'da oynamak istediğine dair gönderdiği yazı sonucunda geçici lisansın 2 Eylül'e kadar Trabzonspor'a gönderileceği resmi yazı ile bildirildi.

Lisansın 2 Eylül'de gelecek olmasının daha önce Sylva ile sözleşme imzalandığı için bugün sona eren transfer dönemi nedeniyle problem olmayacağı belirlendi. Ankara'da sözleşme imzaladıktan sonra Pekin Olimpiyatları nedeniyle ülkesinin milli takımına giden ve hiç Trabzon'a gelmeyen Isaac'ın da Salı ya da Çarşamba günü takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor