Trabzonspor'da Zokora devri bitti!

Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.Bordo-mavili kulüple yaptığı görüşmede alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedilmesini iste

Trabzonspor'da Zokora devri bitti!

Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Bordo-mavili kulüple yaptığı görüşmede alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedilmesini isteyen Zokora’nın talebi olumlu karşılandı. Buna göre yapılan görüşmelerden sonra Zokora’nın sözleşmesi 300 bin Euro’luk alacağı karşılığında feshedildi. Bordo-mavili takıma 2011 yılında 5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Zokora, aradan geçen 2 sezonda 78 maç oynadı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da kulüpten izinsiz olarak düğün yapan ve bu davranışının ardından teknik sorumlu Hami Mandıralı’dan ve takım arkadaşlarından özür dilemeyen Zokora, bu davranışı nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’ın da alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshini istediği ancak bu talebinin kabul edilmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler