Trabzonspor'da yüzler asıldı

Celutska, Colman ve Burak'ın Bursaspor maçında sakatlanması, Mustafa'nın ise cezalı duruma düşmesi Şenol Güneş'i sıkıntıya sokarken, CSKA maçının ardından Bursaspor deplasmanında da puan kaybedilmesi, Trabzonspor'da moralleri bozdu.Bursaspor deplasmanında

Trabzonspor'da yüzler asıldı

Celutska, Colman ve Burak'ın Bursaspor maçında sakatlanması, Mustafa'nın ise cezalı duruma düşmesi Şenol Güneş'i sıkıntıya sokarken, CSKA maçının ardından Bursaspor deplasmanında da puan kaybedilmesi, Trabzonspor'da moralleri bozdu.

Bursaspor deplasmanında Burak Yılmaz'ın golüyle 1 puan almayı başaran bordo mavili takımda yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Bugüne kadar Henrique, Vittek, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur, Onur ve Tayfun'dan sakatlıklar nedeniyle fazla yararlanmayan bordo mavili takımda, Bursaspor maçında Celustka, Colman ve Burak da sakatlık yaşadı. Bu futbolcuların hafta içerisinde oynanacak olan Antalyaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanacağı, Burak ve Colman'ın sakatlıklarının ciddi olmadığı, Celustka'nın ise durumunun belirsiz olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor