Trabzonspor'da Yusuf'un sırrı!

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf'un sırrı ortaya çıktı. Hami Mandıralı, "  Yusuf'u Erciyesspor maçına giderken çağırdım, 'Sana son kez şans veriyorum. Benim istediğim gibi oynamazsan seni kalan 5-6 hafta oynatmam' dedim.Harika oynadı, ileri-geri koştu,

Trabzonspor'da Yusuf'un sırrı!

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf'un sırrı ortaya çıktı. Hami Mandıralı, "  Yusuf'u Erciyesspor maçına giderken çağırdım, 'Sana son kez şans veriyorum. Benim istediğim gibi oynamazsan seni kalan 5-6 hafta oynatmam' dedim.

Harika oynadı, ileri-geri koştu, çabaladı. 80. dakikada tam benim önümde gelip yere düştü, yoruldu. Çıkardım oyundan. Adrian ve Henrique de bu olayı gördü ve ikisinin de performansı arttı.

Adrian, oynadığı zaman muhteşem. Kendisine 'Bak adam kovalıyorsun, ince paslar atıyorsun, defansa yardım ediyorsun. Bunları yapabiliyorsun' dedim. 'Ne demek istediğinizi anladım' dedi.

Takımda Bourceanu, Bosingwa, Adrian ve Henrique kalacak. Geri kalan yabancıların hepsi gidebilir. Mesela kiralık gönderdiğimiz Celustka geri dönecek. Onu takımda tutmak istiyorum. Ondan yararlanmayı planlıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor