Trabzonspor'da Yusuf transferi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf'un transferi için Bursaspor'un vereceği kararı beklediklerini söyledi. Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, transfer için önce Bursaspor, daha sonra Yusuf ile görüştüklerini, ancak herhangi bir mut

Trabzonspor'da  Yusuf transferi
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf'un transferi için Bursaspor'un vereceği kararı beklediklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, transfer için önce Bursaspor, daha sonra Yusuf ile görüştüklerini, ancak herhangi bir mutabakat sağlanamadığını belirterek, şu bilgiyi verdi:

''İstenen bedelde, bizim düşüncemize göre fark var. Bu yüzden transferi beklemeye aldık. Şu anda Bursaspor'un bu konuda vereceği kararı bekliyoruz. Türkiye'de ilk yarıda başarılı olmuş futbolcular var. Bunlar büyük kulüplerle ilişkilendiriliyor. Ancak Anadolu kulüpleri de ellerindeki birkaç yıldızı bırakmak istemiyorlar. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Tabata'yı da Gaziantepspor bırakmak istemediğini bize iletti. Bize göre de doğrusunu yaptı.''

Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon'a getirdikleri Burundili futbolcu Faty Papy konusunda ise teknik direktör Ersun Yanal'ın karar vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor