Trabzonspor'da yolcular belirlendi!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı oyuncu sayısını 5+3 olarak belirlemesinin ardından Trabzonspor’da gönderilecek ve kalacak isimler belirlendi.Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitirerek Avrupa Kupalarına katılma yolunda Play-Off oynayacak olan T

Trabzonspor'da yolcular belirlendi!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı oyuncu sayısını 5+3 olarak belirlemesinin ardından Trabzonspor’da gönderilecek ve kalacak isimler belirlendi.

Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada bitirerek Avrupa Kupalarına katılma yolunda Play-Off oynayacak olan Trabzonspor, gelecek sezona ise şampiyonluğa oynayacak bir takımın temellerini atmak için yoğun bir çaba harcıyor. Önceki yıllara göre yabancı oyuncuların durumları noktasında oldukça rahat olan Karadeniz ekibinde kalacak ve gidecek olan yabancılarda belirlenmiş durumda. Gelecek sezon takımda olup olmayacağı halen merak konusu olan Hami Mandıralı’nın, Trabzonspor Genel Direktörü Burak Gürdal’a verdiği yabancı oyuncu raporunda Adrian, Bosingwa, Bourceanu ve Henrique isimlerinin kalmasını isterken diğer isimlerle yolların ayrılabileceği raporu verdi.

Bordo-mavili takımın kadrosunda şuanda 8 yabancı oyuncu bulunuyor. Kiralık giden Celustka ve Jebrin döndüklerinde ise bu sayı 10 çıkacak. Malouda’nın ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Celustka’nın tekrar Trabzonspor’a dönmesine sıcak bakılmazken, Jebrin’de başka bir takıma gönderilecek. Kadro dışı kalan Colman ile birlikte Bamba ve Janko da kulüp arıyor. Bu üç oyuncunun da gelecek sezon Trabzonspor’da olmayacak. Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısının düşürmesinin ardından bordo-mavililer, yabancı oyuncu transferine ağırlık verecek. Bu konuda titiz ve nokta atışı yapmayı planyan Karadeniz ekibi kamp dönemine kadar transfer edeceği isimleri yetiştirmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler