Trabzonspor'da yol haritası belirlendi!

Trabzonspor'un CEO'su Burak Gürdal, çok para harcamadan takımın kalitesini yükselteceklerini söyledi, "En hesaplı şekilde ve mümkün olduğunca bonservis bedeli ödemeden transfer yapacağız" dedi.Bordo mavili ekibin yeni sezonda izleyeceği yol haritasıyla il

Trabzonspor'da yol haritası belirlendi!

Trabzonspor'un CEO'su Burak Gürdal, çok para harcamadan takımın kalitesini yükselteceklerini söyledi, "En hesaplı şekilde ve mümkün olduğunca bonservis bedeli ödemeden transfer yapacağız" dedi.

Bordo mavili ekibin yeni sezonda izleyeceği yol haritasıyla ilgili olarak  açıklamalarda bulunan Burak Gürdal, transfer organizasyonları ve girişimlerinin bir kısmını kendisinin yaptığını belirtirken, "Takımın teknik sorumlusu Hami andıralı ile takımda gidecek ve kalacak isimler hakkında görüşme yaptık. Trabzonspor’un geleceği adına çok faydalı bir toplantı oldu" diye konuştu. Burak Gürdal, transferde çok ciddi paralar harcamayı planlamadıklarını vurgularken, "Takımın kalitesini Türk ve yabancı oyuncularla yükselteceğiz. Çok para harcamadan yıldız oyuncu takviyesi de yapabiliriz" dedi. Burak Gürdal, takımdan kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: 

"GİDENLER VE KALANLAR BELLİ"

"Hami Mandıralı ile yaptığımız toplantıda mevcut 10 yabancıdan oyuncudan gidenler ve kalanlar belli oldu. O doğrultu da şu anda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tutmayı düşündüğümüz bir oyuncuya çok iyi teklif gelirse bunu da değerlendirebiliriz. Bu işin ticari kısmı da var. Ama transfer sezonu sonunda çok kaliteli 8 yabancı oyuncunun bulunduğu bir takım kuracağız."  

"BAŞKAN OLCAN’I KESİNLİKLE SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR"

Burak Gürdal, ismi sık sık transferde geçen Olcan Adın ile ilgili olarak, "Olcan bizim takımızın değerli bir oyuncusu. Başkanımız Olcan'ı kesinlikle satmayı düşünmüyor. Olcan, Trabzonspor'da değer buldu. Satmayı düşünmüyoruz. Ancak şu da bir gerçek ki değeri bulunduğunda satılamayacak oyuncu yoktur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler