Trabzonspor'da yeni forma

Trabzonspor'un gelecek sezon yapacağı müsabakalarda, bordo ve mavi renkteki formaların yanı sıra üçüncü renk olarak pul desenli parlak metalik gri renginin kullanılmasına karar verildiği bildirildi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklam

Trabzonspor'da yeni forma

Trabzonspor'un gelecek sezon yapacağı müsabakalarda, bordo ve mavi renkteki formaların yanı sıra üçüncü renk olarak pul desenli parlak metalik gri renginin kullanılmasına karar verildiği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, birkaç sezondur üçüncü renk olarak turuncuyu seçen kulübün, gelecek sezondan itibaren gri formalarıyla sahada yer alacağı belirtildi.

Bu konuda ürün tedarikçisi firma olan Nike ile yapılacak görüşmeler sonrasında yeni kreasyonların belirleneceğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Böylelikle kulübümüz, Trabzon açısından taşıdığı misyon gereği, kolbastı oyununun ülkeye tanıtılmasının ardından yöremizin en önemli geçim kaynağı olan hamsinin imajının daha da güçlendirilmesine katkı sağlamaya çalışacak.''
Daha önce kulüp yöneticilerinin yaptığı açıklamalarda da pul desenli parlak metalik gri rengin, kompozisyon olarak hamsiyi anımsatacağı ifade edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler