Trabzonspor'da Yattara şoku

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşma öncesi bordo-mavililerde, İbrahima Yattara şoku yaşandı. Ligin 2. haftasındaki Ankaragücü maçında sakatlanan, ancak hafta içinde takımla birlikte çalı

Trabzonspor'da Yattara şoku

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşma öncesi bordo-mavililerde, İbrahima Yattara şoku yaşandı.

Ligin 2. haftasındaki Ankaragücü maçında sakatlanan, ancak hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayan Gineli oyuncunun kendini iyi hissetmediğini söylediği ve bu nedenle maç kadrosuna alınmadığı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, ''İbrahima Yattara, maç öncesi yapılan antrenmanda gerçekleştirilen kontrol sırasında teknik heyetimize ve sağlık ekibimize ağrılarının devam ettiğini bildirmiş, kendini iyi hissetmediğini söylemiş ve bu nedenle Beşiktaş maçı kadrosuna alınmamıştır'' ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler