Trabzonspor’da yaptırımlar kapıda

Trabzonspor’da bu hafta içerisinde yaşanan gelişmeler sonrası gözler Mersin İdmanyurdu maçına çevrildi.Trabzonspor’da tek hedef 3 puan. Bordo-Mavililer açısından çok kritik öneme sahip olan bu karşılaşmanın kaybedilmesi halinde yönetimin ciddi yaptırımlar

Trabzonspor’da yaptırımlar kapıda

Trabzonspor’da bu hafta içerisinde yaşanan gelişmeler sonrası gözler Mersin İdmanyurdu maçına çevrildi.

Trabzonspor’da tek hedef 3 puan. Bordo-Mavililer açısından çok kritik öneme sahip olan bu karşılaşmanın kaybedilmesi halinde yönetimin ciddi yaptırımlar uygulaması bekleniyor. Bordo-Mavili takımda Genel Menejer Serhat Altıncı’ya seninle çalışmak istemiyorum diyerek tavrını açıkça belirten Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu tutumu sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Genel Menejer Serhat Altıncı’dan yana tavır sergilemesi ve Fatih Şahinoğlu isminin genel menejerliğe getirilmemesi ve Serhat Altıncı’nın transferde tek yetkili kılınması akıllara İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Ersun Yanal isminin üzerini çizdi şeklinde yorumlandı. Önümüzdeki hafta içinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim ile bir araya geleceği ve bir yol haritası çizeceği belirtildi.

Haber 61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler